Analizat e gjakut

Duhet te Konsumoni apo Jo Ushqim Para Analizave?

Ka disa teste gjaku, ku nuk ju kërkohet të jeni esëll dhe ka të tjera që kërkojnë të mos konsumoni...

Sinjalet që Jep Trupi Kur e Teproni me Sheqerin

Sheqeri është i shijshëm, por nëse e konsumoni në sasi të mëdha, jeni duke dëmtuar rëndë shëndetin tuaj. Ndoshta, pasi...

Biotina, Vitamina e Panjohur që Rigjallëron Organizmin

Biotina është një vitaminë që tretet në ujë. Ajo është pjesë e kompleksit të vitaminave B dhe ndryshe njihet si...