anti-alergjik

Hithra sa Përvëluese aq Shëruese – Si ta Përdorni për Shëndet të Mirë

Ajo të përvëlon që me prekjen e parë, por pavarësisht drithërimës është e pamundur të heqësh dorë prej saj. Në...

Vaji i Rigonit – Vlerat dhe Përfitimet e Armikut të Infeksioneve

Vaji esencial i rigonit është i larmishëm në vlera shëndetsore. Ai është efikas kundër virozave, baktereve, mykut dhe parazitëve. Vaji...