anti inflamatore

Fiqtë e Bregdetit Shqiptar – Pse Duhet t’i Konsumoni për Shëndetin

Fiku i detit është një bimë frutore tradicionale me emrin botanik Opuntiaficus-indica që i përket familjes së kaktusit. Fiku i...

Kaktusi, Perimja me Vlera të Habitshme

Vlerat shëndetsore të kaktusit të ngrënshëm janë të shumëanshme. Ato përfshijnë mbrojtjen e zemrës, përmirësimin e tretjes dhe forcimin e...