nga AgroWeb më 9 June, 2022

A Është i Dëmshëm Përdorimi i Antidjersës për Shëndetin Tuaj?

Djersa ka si funksion rregullimin e temperatures së trupit tuaj. Prandaj gjëndrat e djersës, që gjenden në të gjithë trupin, aktivizohen si kundër përgjigje ndaj temperaturave të larta. Gjëndrat e djersës ndodhen nën lëkurë dhe janë të lidhura me sipërfaqen e jashtme me një tub të vogël të quajtur kanali i djersës. Megjithatë i nxehti […]

nga AgroWeb më 30 May, 2022

Deodoranti Natyral – Çfarë Duhet të Keni Parasysh kur Blini një të Tillë?

Nuk ka një përkufizim të saktë për një deodorant ose antidjersë natyrale, në përgjithësi kjo ka të bëjë me përbërësit që ky produkt nuk përmban. Këtu zakonisht përfshihen sulfate, parabene, parfume sintetike ose ngjyrues. Të gjitha këto janë shtesa që njihen për shkaktimin e acarimit dhe alergjive të lëkurës. Ndryshe nga deodorantët që maskojnë erën […]