Antipasta

Receta e thjeshë dhe e shijshme e antipastave me salmon

Antipastat me salmon janë të shijshme dhe përgatiten në vetëm pak minuta. Një meze e përsosur për t’u shërbyer edhe...

Gjizë e Pjekur me Limon dhe Qepë të Njoma

Antipastat përbëjnë paralojën e një vakti të rëndësishëm. Një antipastë e mirë dhe e shijshme përmirëson humorin dhe nxit ekzaltimin...