apandesiti

Si t’i Dalloni Menjëherë Dhimbjet e Apandesitit dhe Shenjat që Jep Trupi

Apandesiti është një sëmundje që shkaktohet nga bllokimi dhe inflamacioni i apendiksit. Ky inflamacion shkakton vështirësi në rrjedhën e gjakut....

Shenjat që Jep Trupi dhe si të Kuptoni Dhimbjet e Apandesitit

Në ditët e sotme, sa herë që kemi një dhimbje ose problem shëndetësor, gjëja e parë që bëjmë është të...