aroma

Ushqimet e Ngrira, Kur Është Koha për t’i Hedhur Në Kosh

Ngrirja është një mënyrë shumë efikase për të ruajtur perimet, zarzavatet, frutat e stinës për një përdorim më afat-gjatë. Megjithatë,...

Vanilja, Superfuqia e Erëzës Fantastike

Pas shafranit, vanilja është erëza më e shtrenjtë në botë, vlerat e jas shëndetsore janë të jashtëzakonshme. Shija e saj...

Si të Zgjidhni Mishin e Freskët – Rregullat që Duhet të Dini

Në mënyrë që të ushqehemi shëndetshëm, hapi kryesor është përzgjedhja e saktë dhe e kujdesshme e produkteve. Kur bëhet fjala...

Si të Dalloni Peshkun e Freskët

Peshku duhet të jetë i freskët. Kjo është një nevojë e panegociueshme për çdo konsumator, dhe freskia nuk duhet të...

Sapun i Ngurtë apo i Lëngshëm – Cila Është Zgjedhja më e Mirë

Duart duhen larë patjetër disa herë gjatë ditës për të shmangur sa më shumë ndotjen nga bakteret. Në këtë mision...