avokadot

Fruti që Ul Rrezikun e Sulmit në Zemër – Sasia që Duhet të Konsumoni

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, sëmundjet kardiovaskulare janë vrasësit kryesorë në mbarë botën, duke marrë afro 18 milionë jetë çdo...

 10 Fruta Që Duhet Të Konsumoni Çdo Javë Për Një Shëndet Të Mirë

Frutat janë ai grup ushqimesh që nuk duhet t’i shmangni kurrë. Ato falin ëmbëlsi, freski, shije dhe shumë vlera ushqyese...