Bakllava me Pete te Gatshme

Bakllavaja Algjeriane – Përgatitja e Veçantë me Bajame dhe Mjaltë

Prejardhja e bakllavasë edhe sot e kësaj dite nuk është zbuluar me saktësi. Madje edhe studiues të antikitetit nuk kanë...

Bakllava Familjare me Petë të Gatshme – Receta e Shpejtë Plot Shije

Kjo do të jetë bakllavaja më e lehtë që do të keni përgatitur ndonjëherë. Kjo recetë vërtet përgatitet me petë...