Bimët e shtëpisë

10 Gabimet Më Të Shpeshta Që Bëni Në Lidhje Me Bimët E Shtëpisë

Për shumë persona ritja e bimëve është një njdesi tepër shpërblyese. Në fund të fundit, është mirë të kesh një...

Bimët në Vazo që Thahen Gjatë Verës – Si t’i Risillni në Jetë

Nëse një bime të caktuar i mungon uji, drita dhe përkujdesja, ajo shuhet. Pamja e bimës së  vyshkur apo të...

6 Bimë Të Mrekullueshme Që Mbajnë Larg Mushkonjat dhe Insektet

Ndër vite mushkonjat kanë transmetuar shumë sëmundje si tek njerëzit ashtu edhe tek kafshët. Pra, nuk ka të bëjë vetëm...

Si të Kujdeseni për Bimën e Aloe Verës në Shtëpi

Aloe vera është një nga bimët që nuk duhet të mungojë në shtëpitë tuaja. Kjo jo vetëm për bukurinë që...

Si të rrisni tulipanët në ambiente të mbyllura – Këshillat që duhet të ndiqni

Pranvera sapo ka filluar dhe ditët e mërzitshme të dimrit tashmë duket larg. Për t’i dhënë shtëpisë plot ngjyra dhe...

Si të Mbillni Karafilat me Aromën Fantastike në Ballkonin Tuaj

Njëra nga lulet më të njohura dhe më të përhapura në vendin tonë janë karafilët, që kanë zbukuruar prej shumë...

Si Të Pastroni Ajrin Në Shtëpinë Tuaj

Ka momente që ajri i shtëpisë të duket i rëndë, sikur të merr frymën. Kokteile aromash të pakëndshme zaptojnë çdo...