nga AgroWeb më 18 May, 2021

Birrë Me Lulerradhiqe – Produkti Më I Ri Që Mbron Klimën

Kompania e parë amerikane që krijoi një birrë neutrale ndaj karbonit të shpërndarë në gjithë vendin, tashmë ka prodhuar një produkt të ri me të cilin shpreson të trajtojë krizën e ndryshimeve klimatike. Krijuesit e New Belgium Co. po sfidojnë industrinë e ushqimit dhe pijeve në konsumin e karbonit që ju duhet, duke nxjerrë në […]

nga AgroWeb më 21 December, 2020

Receta e Thjerrëzave me Mish – Shije Fantastike në Tryezë

Thjerrëzat, bishtajorët kampion për shëndet të mirë e shije, j’ua risjellim në një recetë të re. Nëse ju pëlqen gjella tradicionale këtë recetë do ta adhuroni, pasi është e pasur në më shumë shije e aroma. Një nga përbërësit më të veçantë që do të gjeni këtu është birra e cila jo pak herë përdoret […]