nga AgroWeb më 18 March, 2022

Supa Më E Mirë Për Bronkitin

Nëse keni bronkit ose një infeksion tjetër të rrugëve të frymëmarrjes, si ftohja ose gripi, ajo çfarë konsumoni mund t’ju ndihmojë që të përmirësoni simptomat tuaja ndërsa jeni duke iu nënshtruar trajtimit. Lëngjet e nxehta si supa, janë veçanërisht të rëndësishme, pasi kanë avantazh ndaj të ftohtit. Kur bëhet fjalë për supë, supa me pulë […]

nga AgroWeb më 17 December, 2021

Bronkiti Dhe Pneumonia – Dallimet Dhe Të Përbashkëtat

Bronkiti është një sëmundje që shkaktohet nga infeksioni ose irritimi i rrugëve të frymëmarrjes. Ai shkakton ngushtimin e rrugëve të frymëmarrjes, irritimin dhe mbushjen e tyre me sekrecione. Bronkiti mund të jetë kronik dhe akut dhe trajtimet bëhen në varësi të llojit. Sipas të dhënave të AgroWeb.org, bronkiti akut është i përkohshëm dhe shkaktohet nga […]