nga AgroWeb më 28 October, 2022

Buka më e Mirë Për Rënien nga Pesha

Buka është një nga produktet që nuk mungon asnjëherë në shtëpitë tona. Aroma e saj kur sapo ka dalë nga furra është e parezistueshme. Buka është shoqëruese e çdo vakti gjatë ditës dhe shpesh herë ‘fajtorja’ e kilogramëve të tepërt. Në stinën e verës të gjithë synojnë që të humbasin peshë, por dietat nuk lejojnë […]

nga AgroWeb më 19 December, 2021

Ku të Gjeni Bukë të Çdo Lloji – Vjen në Tiranë Gourmania

Kur bëhet fjalë për ushqimin nuk ka ndonjë dilemë nëse duhet të kërkoni më të mirën apo jo. E sidomos kur bëhet fjalë për produkte të përditshme siç është buka apo produktet e tjera të furrës e pastiçerisë. Fokusi juaj në këtë zgjedhje me siguri janë produktet bio me përbërës cilësorë e të certifikuar sipas […]