Bulimia

Bulimia – Çfarë e shkakton dhe cilat janë simptomat?

Bulimia është një çrregullim i të ngrënit. Kjo gjendje karakterizohet nga episode të pakontrolluara të ngrënies së tepërt dhe pasohet...

Arsyet Befasuese Përse ju Bien Flokët – Kurat Natyrale

Flokët u bien të gjithëve, nuk është çudi. Në disa raste, rënia e flokut i atribuohet ndryshimet të stinëve, e...