nga AgroWeb më 26 August, 2022

Byrek i Shpejtë Shtëpie me Petë të Gatshme dhe Djathë

Byreku, gatimi tradicional shekullor që na sjell ndër mend duart e gjysheve. Ky gatim ka qënë pjesë e tryezave të shumë familjeve në çdo rast. Ndonëse siç thamë kjo traditë është kaluar brez pas brezi mbetet gjithnjë e shijshme dhe shumë e përdorshme edhe në ditët e sotëme. Shijet e byrekut janë të larmishme në […]

nga AgroWeb më 23 May, 2021

Byrek i Shpejtë me Mish të Grirë – Ngrohtësi Plot Shije në Çdo Tryezë

Një recetë fantastike me shije të mrekullueshme, e cila përgatitet në pak kohë. Receta që ju rekomandon AgroWeb.org më poshtë është përgatitja e byrekut të shpejtë me peta të gatshme dhe me mish të grirë. Kjo recetë kërkon më pak kohë se përgatitja e byrekut me petë të bëra vetë. Pavarësisht se byreku me petë […]