byrek me djathe

Receta e Byrekut të Shpejtë, Gati në 30 Minuta

Një amvisë e mirë, zotësinë e vërtetë në kuzhinë e tregon pa dyshim tek përgatitja e byrekut. Sekretet e këtij...

Byrek i Shpejtë Shtëpie me Petë të Gatshme dhe Djathë

Byreku, gatimi tradicional shekullor që na sjell ndër mend duart e gjysheve. Ky gatim ka qënë pjesë e tryezave të...

Byrek Role Me Presh Dhe Djathë – Shije Fantastike

Fantastik dhe i mrekullueshëm në shije, byreku në formë roleje është i lehtë për t’u përgatitur. I mbushur me gjizë,...