nga AgroWeb më 10 November, 2022

Postmenopauza – Çfarë Duhet të Dini Rreth Saj

Postmenopauza është një term për të përshkruar kohën pas kalimit të menopauzës. Kur jeni në postmenopauzë, cikli juaj menstrual ka ndaluar për më shumë se 12 muaj rresht. Në këtë fazë të jetës, vitet e riprodhimit kanë përfunduar dhe nuk jeni më në ovulacion (lëshimi i vezëve). Simptomat e menopauzës që keni përjetuar, mund të […]

nga AgroWeb më 7 November, 2022

Cikli Menstrual – Çfarë Është Normale Dhe Çfarë Jo

Ndjekja e cikleve menstruale mund t’ju ndihmojë të kuptoni se çfarë është normale, kohën e ovulacionit dhe të identifikoni ndryshime të rëndësishme. Edhe pse parregullsitë e ciklit menstrual zakonisht nuk janë serioze, ndonjëherë ato mund të sinjalizojnë probleme shëndetësore. AgroWeb.org ju njeh më poshtë me disa nga shenjat që tregojnë se cikli juaj është i […]