dementia tek te rinjte

A është Plakja e Trurit e Trashëgueshme – Kujdesi që ju Duhet

Sëmundja më e përfolur e viteve të fundit është pa dyshim plakja e trurit. Të dhënat e përhapjes së saj...

Plakja e Trurit – Pesë Mënyra si të Parandaloni Rrezikun

Sëmundja e dementias është një ndër më të përhapurat në të gjithë globin. Prek trurin dhe dëmton kujtesën, duke ndikuar...

Plakja e Trurit, Sëmundja që po Prek Moshat e Reja – Shkaqet dhe Simptomat si Dallohet

Dementia është një sëmundje që prek disa zona të trurit dhe dëmton memorien. Kjo sëmundje zakonisht plak një pjesë të...