nga AgroWeb më 28 June, 2022

Si të Përdorni Sodën e Bukës Kundër Sëmundjeve Kronike të Veshkave

Veshkat luajnë një rol të rëndësishëm në organizëm. Veshkat janë të rëndësishme për nxjerrjen e toksinave dhe helmeve ushqimore jashtë organizmit. Procesi i pastrimit të organizmit është mjaft kompleks dhe ka zanafillën tek veshkat. Përmirësimi i funksioneve të veshkave ka rol vendimtar në shëndetin e të gjjithë organizmit. Problemi është se falë veseve të këqija, […]

nga AgroWeb më 30 May, 2022

Deodoranti Natyral – Çfarë Duhet të Keni Parasysh kur Blini një të Tillë?

Nuk ka një përkufizim të saktë për një deodorant ose antidjersë natyrale, në përgjithësi kjo ka të bëjë me përbërësit që ky produkt nuk përmban. Këtu zakonisht përfshihen sulfate, parabene, parfume sintetike ose ngjyrues. Të gjitha këto janë shtesa që njihen për shkaktimin e acarimit dhe alergjive të lëkurës. Ndryshe nga deodorantët që maskojnë erën […]