nga AgroWeb më 3 August, 2022

Tharja e Lëkurës Rreth Gojës – Shkaqet dhe Trajtimet Natyrale në Shtëpi

Nëse e keni hasur shpesh tharjen e lëkurës së fytyrës e kryesisht pjesën rreth gojës e dini mirë se sa e bezdisshme kjo mund të jetë. Lëkura e thatë rreth gojës mund të shfaqet nga një sërë arsyesh që përfshijnë sëmundjet dermatite, alergjitë apo dehidratimin. Duke qenë se është një simptomë shumë e shpeshtë edhe […]

nga AgroWeb më 24 April, 2022

9 Shenjat Që Tregojnë Se Ekzema Juaj Është E Rëndë

Dermatiti atopik është një nga tetë llojet e ndryshme të gjendjes kronike dhe jo-infektive të lëkurës, që quhet ekzemë. Kur njerëzit flasin për “ekzemë të rëndë”, ata zakonisht i referohen dermatitit atopik. AgroWeb.org ju njeh më poshtë me simptomat, të cilat mund të jenë shumë sfiduese për t’u përballuar. Kruajtje Njerëzit njerëzit me ekzemë të […]