nga AgroWeb më 3 June, 2022

Dhimbja e Qafës Gjatë Natës – Si ta Evitoni Fare Lehtë

Ditët kur zgjoheni të lodhur e me dhimbje të vazhdueshme të trupit, me siguri që i keni provuar të paktën një herë në jetë dhe i mbani mend. Veçanërisht dhimbjet e qafës, si një pjesë shumë delikate dhe e ndjeshme e trupit, mund të kthehen shumë shpejt në dhimbje kronike. Shkaktarë mund të jenë faktorë […]

nga AgroWeb më 26 February, 2022

A Shkaktojnë Dhimbje Të Qafës Problemet Me Bllokimin e Sinusesve?

Dhumë njerëz ankohen për dhimbjen e kokës që shkaktohet nga sinuset por kjo është diçka që ndodh më rrallë nga sa mendoni. Edhe më pak e zakonshme është një dhimbje koke sinusale në kombinim me dhimbjen e qafës, por kjo mund të ndodhë. Dhimbja e qafës mund të shfaqet edhe si pasojë e dhimbjeve të […]