dhimbjet e artritit

Hithra Kundër Dhimbjeve të Artritit – Tri Mënyra si ta Përdorni

Në Shqipëri hithrat janë shumë të përdorura, si në gatime po ashtu edhe në trajtime natyrale për shumë sëmundje. Kjo...

Lidhja mes Artritit dhe Depresionit – Kujdesi që Ju Duhet

Kockat përbëhen nga 31% ujë e mëgjithatë konsiderohen si ndër pjesët më të forta të të gjithë trupit. Gjithsesi këto...

Terapia e Nxehtë dhe e Ftohtë për Artiritin – Këshillat e Duhura

Terapia me të nxehta dhe të ftohta mund të jetë një zgjidhje e përshtatshme për njerëzit me artrit psoriatik që...