nga AgroWeb më 1 August, 2021

Çfarë Nuk Duhet Të Bëni Kur Digjeni Nga Dielli – Këshillat Nga Dermatologët

Më në fund vera duket sikur ka nisur me të vërtetë. Njerëzit po i gëzohen shumë plazhit dhe ditëve të nxehta, një gëzim që gjithsesi shoqërohet me rrezikun e djegies nga dielli. Ajo mund të shmanget duke kufizuar ekspozimin në diell, por kur dëmi është bërë, krahas kurave të ndryshme që mund të provoni, AgroWeb.org […]

nga AgroWeb më 22 July, 2021

Si Të Shmangni Rrjepjen e Lëkurës Pas Djegies Nga Dielli

Lëkura e njeriut gjithmonë ndërrohet. Por kur ajo dëmtohet si pasojë e ekspozimit të gjatë në diell, pjesë të mëdha të saj fillojnë e shkëputen nga trupi. Mënyra më e mirë për të evituar diçka të tillë është që të ruheni nga djegia e diellit. Por të gjithëve na ndodh që të harrojmë të përdorim […]