nga AgroWeb më 26 October, 2022

Llojet e Shtresave Të Dyshekut – Zbuloni Cila Është Më e Mira Për Ju

Shtresat e dyshekut shpesh përdoren për të kompensuar të metat e sipërfaqes së dyshekut tuaj aktual. Nëse keni vështirësi në fjetje për shkak të parehatisë së dyshekut, një shtresë e sipërme dysheku mund t’ju ndihmojë të kompensoni disa nga difektet e tij dhe të flini më mirë. AgroWeb.org ju njeh më poshtë me disa shembuj […]

nga AgroWeb më 29 June, 2022

Sa Shpesh Duhen Ndërruar Çarçafët në Dimër dhe Verë?

Momenti kur shtrihesh në një krevat të pastër me çarçafë të larë e të hekurosur nuk ka të paguar. Megjithatë, studimet tregojnë se njerëzit nuk i lajnë dhe ndërrojnë çarçafët aq shpesh sa duhet. Sa Shpesh Duhen Ndërruar Çarçafët? Që në moshë të re, shumica e shqiptarëve janë këshilluar se çarçafët ndërrohen një herë në […]

nga AgroWeb më 27 May, 2022

Dhimbja e Shtyllës Kurrizore – Pse Ndodh dhe Kur Duhet të Shqetësoheni

Dhimbja e shpinës që shfaqet gjatë natës zakonisht është rezultat i qëndrimit jo korrekt të trupit gjatë ditës ose gjatë gjumit. Këtu përfshihet edhe veshja e takave të larta ditën, ose përdorimi i një dysheku tepër të butë ose tepër të fortë gjatë natës. Megjithatë, dhimbja e papritur e shpinës gjatë natës mund të tregojë […]