eksperte]

Ekspertët apel “bluzave të bardha”: Informohuni me fakte rreth nikotinës dhe reduktimit të dëmit nga duhani

Reduktimi i dëmit nga duhani synon të vendosi në dispozicon produktet më të sigurta duke ofruar zgjedhje të reja për...

Pse Terapia Manuale Është e Rëndësishme për Personat me Artrit

Artriti është një gjendje inflamatore që prek nyjet, shkaktuar nga një gamë e gjerë faktorësh si mosha, trashëgimia, dhe dëmtimet...