nga AgroWeb më 24 August, 2022

Pse është e Rëndësishme Ruajtja e Ekuilibrit Hormonal tek Meshkujt?

Hormone të caktuara mund të ndikojnë në pamjen dhe energjinë tuaj. Edhe pse një numër hormonesh mund të ndikojnë në shëndetin e meshkujve, tre prej tyre janë më të rëndësishmet për ta. Sipas ekspertëve të shëndetit ato janë: testosteroni, hormoni i rritjes dhe kortizoli. AgroWeb.org ju njeh mëposhtë me rolin e tyre në organizëm dhe […]

nga AgroWeb më 21 June, 2021

Menyra e Duhur E Pastrimit të Dyllit të Veshit

Dylli i veshit, sado i pakëndshëm të jetë është një pjesë integrale e shëndetit të organizmit. Akumulimi i qelizave të lëkurës, vajrave dhe grimcave të tjera e mbron veshin nga bakteret dhe myku. Për më tepër, dylli e mban veshin të pastër dhe të lëmuar. Veshi i një njeriu të shëndetshëm vetëpastrohet nga dylli, por […]