nga AgroWeb më 30 August, 2022

Kajmakpare – E Ëmbël me Sherbet dhe Arra

Është një ëmbëlsirë e veçantë me një shije fantastike e cila të përfshin tërësisht dhe mënjeherë sapo i provon. Të buta dhe të shkrifëta plot sherbet, kajmakparet janë fantastike për t’i konsumuar në  çdo kohë të ditës. Ato mund të konsumohen edhe duke shoqëruar një filxhan kafeje apo çaji të ftohtë. Gjithashtu një kombinim fantastik […]

nga AgroWeb më 19 August, 2022

Mbretëroret e ëmbla të Veriut

Është një ëmbëlsirë krejt e veçantë, karakteristikë e traditës shqiptare e cila është përcjellë mes amvisave si një recetë sekrete e misterioze. Në disa zona të Shqipërisë quhet Mbretërore e në disa të tjera Bushe, por shija e saj e përsosur të lë me të vërtetë pa fjalë. Mbretëroret apo Bushet janë aq të buta […]

nga AgroWeb më 3 August, 2022

Reçeli Special me Manaferra – Mënyra Perfekte si ta Përgatisni Lehtë

Në doni të ëmbëlsoni veten apo më të dashurit tuaj apo në doni një gosti të veçantë për miqtë përgatisni reçel me manaferra. Është pikërisht sezoni i tyre dhe tregjet janë plot me manaferra vendi. Të freskëta me shije delikate ato shndërrohen në një mrekulli të ëmbël teksa përgatiten në traditën më fantastike të amvisave […]

nga AgroWeb më 29 June, 2022

Ëmbëlsirë e Shpejtë pa Pjekje – Delikatesë e Lehtë Plot Shije

Kjo është një recetë e veçantë, e cila do t’ju mahnisë me shijen e saj fantastike dhe të lehtë. Përgatitet shumë shpejt, në vetëm pak minuta, por është mhanitëse në shijen që ofron. AgroWeb.org ju udhëzon më poshtë hapat që duhet të ndiqni për përgatitjen e kësaj ëmbëlsire, e cila kërkon vetëm katër përbërës. Përgatitja […]