nga AgroWeb më 13 April, 2022

Gizë Apo Çelik Inoksi – Cili Tigan Është Më I Miri Për Kuzhinën Tuaj?

Të njohësh enët e gatimit është diçka e rëndësishme, që ndihmon në ruajtjen e cilësisë së ushqimit dhe në lehtësimin e procesit të gatimit. Nëse gjendeni në dilemën mes një tigani prej gize dhe një prej inoksi, vendimi se kë të zgjidhni mes të dyve mund të jetë i vështirë. AgroWeb.org në këtë artikull ju […]

nga AgroWeb më 11 March, 2022

Për Shëndetin Tuaj – Kur Është Koha Që Të Ndërroni Tiganin E Vjetër

Në larminë e tenxhereve dhe tiganëve që akumulohen rregullisht në kuzhinë, shqetësimet për cilësinë dhe sigurinë ushqimore, humbasin pa dashje rëndësinë. Megjithatë, për hir të shëndetit, njeriu duhet të tregojë kujdes edhe për gjendjen e pajisjeve të përdorura në kuzhinë. Në këtë artikull të AgroWeb.org do të mësoni më shumë për kohën kur duhet të […]