nga AgroWeb më 12 July, 2021

Disa Sekrete Kuzhine Që Largojnë Aromën E Fortë Të Peshkut

Konsumimi i peshkut është një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar proteina, vitamina dhe minerale si jodi, seleni dhe vitamina D, në regjimin tuaj ushqimor. Por shpesh herë gjatë gatimit të peshkut ju mund të keni nuhatur aromë e tij të rëndë, e cila mund të mos jetë shumë e këndëshme. Kjo sepse peshqit kanë […]

nga AgroWeb më 18 June, 2021

Pesë Mënyra Natyrale Si të Largoni Aromat e Këqija Nga Duart

Kur gatuani peshk, qepë apo përdorni hudhra me siguri përveç shijes ju vjen ndër mend edhe aroma e tyre nëpër duar gjatë gjithë ditës. Nuk është aspak e këndshme dhe s’kërkon shumë kohë që të largohet plotësisht nga duart tuaja. Duket sikur zgjidhja e vetme është evitimi i plotë i këtyre ushqimeve dhe përbërësve të […]