femra

Përse Enët e Gjakut tek Gratë Plaken më Shpejt

Studimet më të fundit, thonë se enët e gjakut tek organizmi i një gruaje plaken më shpejt se ato tek...

Si Ndryshojnë Simptomat e Diabetit tek Gratë dhe Burrat

Megjithëse diabeti është një gjendje që ndikon në nivelet e sheqerit në gjak, ai shfaqet tek femrat dhe meshkujt në...

Eurostat: Meshkujt e kanë dy herë më të lartë rrezikun e infektimit të rëndë nga COVID-19

Pandemia e COVID-19, e cila ka rritur ndjeshëm vdekshmërinë në vend, duke filluar që nga muaji qershor, po rezulton më...