finoku

Bima Fine e Pranverës – Si ta Përzgjidhni dhe Ruani të Freskët më Gjatë

Finoku është një bimë që bën pjesë në familjen e karrotës. Ajo shpesh klasifikohet si një barishte dhe perime në...

Finoku Shqiptar – Perimja e Ëmbël dhe e Panjohur e Vendit

Siç tashmë edhe dihet, Shqipëria hyn tek ato vende që janë të bekuara për nga klima e mirë që i...

Lëngu Magjik i Finokut – Si ta Përgatisni Kurën për Tretjen e Mirë

Lëngu i finokut është i pasur me vlera ushqimore dhe është përdorur kryesisht në vendet e Mesdheut dhe së fundmi...