nga AgroWeb më 1 July, 2022

Gjashtë Mënyra si të Flini më Mirë Natën

Gjumi është shumë i rëndësishëm për mirëqenien dhe organizmin. Në mungesë të tij, njeriu stresohet më lehtë, acarohet, por përballet edhe me rreziqe më të larta sëmundshmërie. Për të evituar të gjitha këto gjendje shqetësues, mjafton të dini si të flini më mirë. Bëni Aktivitet Fizik Aktiviteti fizik gjatë ditës ju lodh por stimulon zemrën, […]

nga AgroWeb më 8 March, 2022

Pozicioni Më I Mirë I Gjumit Për Trupin

Pasi dritat fiken dhe është koha për të mbyllur sytë, ka të ngjarë të zini të njëjtin pozicion gjumi natë pas nate. Ju mund ta gjeni veten të shtrirë në shpinë, në stomak, në anën e djathtë ose të majtë. Pyetja që shpesh njerëzit bëjnë është nëse ka rëndësi pozicioni i gjumit gjatë natës. Dhe […]