nga AgroWeb më 13 September, 2021

Produkti Që Ju Ndihmon të Keni Muskuj të Fortë – Dozat që Duhet të Konsumoni

Muskujt e fortë janë çelësi për një organizëm të shëndetshëm  dhe plot jetë. Kur përjetoni dhimbje dhe dobësim të tyre, çdo veprim në jetën e përditshme bëhet më i vështirë. Ndaj rëndësia e shmangies së probleme muskulore, përveçse është një problem shëndetësor, mund të kthehet edhe në një bezdisje të madhe. Shëndeti i tyre fillon […]

nga AgroWeb më 16 August, 2021

Si të Ndaloni Dhimbjet e Artritit me Disa Ushtrime të Thjeshta

Dhimbjet e trupit nuk ka nevojë të shpjegohen shumë, pasi çdo njeri i ka ndjerë të paktën një herë në jetë. Ndonëse janë të bezdisshme për t’u duruar, zakonisht largohen në periudha të shkurtra. Kjo ndodh pa problem tek personat e shëndetshëm dhe të rinj, por jo tek ata që vuajnë nga lloje të artritit […]

nga AgroWeb më 20 April, 2021

Hedhja e Kupave – Kura e Fortë Popullore Kundër të Ftohurës

Një terapi e lashtë, e trashëguar brez pas brezi, e përdorur jo vetëm në Shqipëri por në mbarë botën. Kupat, të njohura ndryshe me emrin venduza apo gota e kanë prejardhjen nga mjekësia popullore. Ato janë përdorur qysh në kohët e vjetra. Efektet e mira të mjekimit me kupa kanë bërë që përdorimi i tyre […]