nga AgroWeb më 15 July, 2022

Frutat Me Bërthamë – Si t’i Përdorni dhe Vlerat e Tyre

Frutat me bërthamë e marrin emrin e tyre nga “guri” në qendër, që është i mbështjellë nga tuli. Ka një shumëllojshmëri frutash që bëjnë pjesë në këtë grup dhe disa mund t’ju befasojnë! AgroWeb.org ju fton të lexoni më tej për të mësuar rreth llojeve më të zakonshme të tyre dhe në cilat gatime mund […]

nga AgroWeb më 26 July, 2017

Frutat me Bërthamë, të Çmuarat e Verës

Stina e frutave me bërthamë zgjat nga Qershori deri në Shtator, që do të thotë se jemi në mes të stinës së artë. Në përgjithësi, termi i frutit me bërthamë tregon një frut, pjesë e familjes së trëndafilit, tuli i të cilit rrethon një bërthamë të përmasave të ndryshme. Frutat më popullorë me bërthamë përfshijnë: […]