nga AgroWeb më 30 August, 2022

Furra, Kur Duhet Ta Ndërroni Me Një Të Re

Furra është një pajisje elektroshtëpiake jetësore për çdo shtëpi. Pa të, kuzhina nuk është e plotë. Gatimet e furrës janë jo vetëm shumë të shijshme por edhe të shëndetshme sepse ruajnë shumicën e vlerave të perimeve. Edhe furra, si çdo pajisje tjetër nuk është e përjetshme. Përpara se të lexoni më poshtë në këtë të […]

nga AgroWeb më 18 August, 2022

Sa e Rrezikshme Mund të Jetë të Mos e Pastrosh Kurrë Furrën?

Mbas vakteve të bollshme që përgatisni gjatë javës, pastrimi i furrës mund të mos jetë gjëja e parë që ju vjen ndërmend të bëni pasi keni përfundur me gatimin. Megjithatë ka disa arsye jo pak të rëndësishme të cilat mund të jenë shkak i ngjarjeve jo të këndëshme në kuzhinën tuaj me të cilat AgroWeb.org […]

nga AgroWeb më 22 July, 2022

Si të Testoni Shpërndarjen e Nxehtësisë në Furrën Tuaj?

Kur bëhet fjalë për të pjekur në furrë, temperatura është mjaft e rëndësishme, por po ashtu edhe vendi ku ka më shumë përqëndrim të nxehtësisë. Nëse nxehtësia nuk shpërndahet në mënyrë të barabartë,  gatimet tuaja mund të digjen në pjesë të caktuara dhe në pjesë të tjera të mbeten të pa pjekura. AgroWeb.org në këtë […]

nga AgroWeb më 30 June, 2021

Zgjidhja Natyrale – Si Të Pastroni Furrën Me Uthull Dhe Sodë Buke

Furra është një pajisje që nuk mungon në asnjë shtëpi. Falë saj, amvisat mund të gatuajnë me mjeshtëri receta të larmishme dhe të shëndetshme për të gjithë familjen. Megjithatë, furra është një pajisje që kërkon mund e djersë në pastrim, për shkak të yndyrnave dhe temperaturës së lartë. Pjesa më e lehtë e pastrimit të […]

nga AgroWeb më 16 October, 2020

Furrat Që Pastrohen Vetë – Zgjidhja Që i Jep Fund Vështirësive të Amvisave Shqiptare

Pastrimi i furrës është një nga procedurat më të vështira në kuzhinë dhe jo një nga të preferuarat. Krahas kësaj, edhe koha që merr pastrimi i furrës na kushton. Nëse mund ta pastroni furrën tuaj pas çdo vakti, urime, ju jeni një hero i vërtetë. Por, edhe nëse e bëjmë zakon, furra ka nevojë për […]