nga AgroWeb më 17 Dhjetor, 2019

Gabimet që Duhet të Shmangni Kur Përgatisni Sallatën Ruse

Sallata ruse është një pjatë e cila nuk mungon asnjëherë në tryezën e Vitit të Ri. Edhe pse në dukje duket e thjeshtë për t’u përgatitur, edhe kjo recetë ka disa sekrete të cilat AgroWeb.org jua zbulon. Herë perimet dalin aq të buta, thua se kemi përgatitur pure. Herë të tjera e teprojmë më kripën […]

nga AgroWeb më 13 Nëntor, 2019

Mbipesha – A Është e Vërtetë Që Disa E Kanë Kockën e Rëndë

Sot është shumë e lehtë të krijosh idetë e gabuara në lidhje me mënyrën e saktë të të ushqyerit, duke pasur kaq shumë informacione. Më poshtë AgroWeb.org ju ka listuar disa nga mitet që besohen në lidhje me peshën, ushqimet dhe me mënyrën e të ngrënit. Nuk jam i shëndoshë, më peshojnë kockat Kjo është […]