gjeldeti

Tasqebapi i Veçantë me Gjeldeti – Receta e Shijshme

Tasqebapi vijon të mbetet ashtu si dikur një nga gatimet e preferuara dhe të mrekullueshme të sofrës shqiptare. Është gjella...

Role me gjeldeti e mbushur me spinaq – Receta e Lehtë e Festave

Kjo është receta për një pjatë të dytë e të shijshme, perfekte për festat e fundvitit. Plot shije dhe vlera...