gjethet e fikut

Kura Shtatë Ditore me Farat e Fiqve dhe Mjaltë Kundër Diabetit

Fiqtë janë një nga frutat më të ëmbël dhe aromatikë në botë. Fiqtë i gjejmë në ngjyrë të kuqe, të...

Gjethet e Fikut – Si t’i Përdorni për Tensionin e Lartë

Fiku është një frut i shijshëm dhe i ëmbël i familjes botanike ku bëjnë pjesë edhe manat. Fiqtë mund të...