Gjiri

Kur dhe Pse Duhet ta Bëni Mamografinë – Çfarë Duhet të Dini Para Analizave

Tetori është muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit në të gjithë vendin. Kjo sëmundje ka tendencë rritjeje në vendin...

Pse Gratë Në Moshën 40 Vjeçare Duhet Të Bëjnë Rregullisht Mamografi

Mosha kur femrat duhet të fillojnë t’i nënshtrohen mamografive të rregullta ka qënë prej një debat vitesh mes ekspertëve të...

Efektet Shëruese të Kompresave me Lakër

Lakra është një nga perimet më të lashta që është rritur në tokë. Kjo perime nuk mungon në kuzhinat shqiptare...