gjuetia e tartufit

Tartufi Shqiptar – Biznesi Fitimprurës që Sjell Miliona

Rreth 3.000 Euro për një kilogram kërpudha. Duket një çmenduri dhe në fakt është, por tartufi e ka piacën e...

7 Ushqime dhe Pije Tradicionale nga Bota – Pjesë e Listës së UNESCO

Shumica e njerëzve janë të njohur me vendet e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, por a e dini se në këtë...