gjume cilesor

A Është e Vërtetë që Njerëzit Optimist Bëjnë Gjumë më të Mirë?

Tashmë dihet se mungesa e gjumit shoqërohet me luhatje humori dhe shtim të mendimeve negative, por a mundet që e...

Arsyeja Kryesore Përse Ndiheni të Lodhur Gjatë Javës

Nëse ndiheni të lodhur gjatë gjithë kohës, atëherë duhet të dini se ka një shpjegim shkencor për këtë gjë. Dr...