Gjymtyrët

Kërcitja e kockave gjatë lëvizjeve – A është një tregues i artritit?

Gjymtyrët dhe kockat mund të kërcasin dhe të bëjnë zhurma teksa lëvizim. Ato janë më të forta sidomos kur bëhet...

Ngërçi i Këmbës Gjatë Natës – Pse Ndodh dhe si ta Parandaloni

Tkurrjet muskulare në pulpën e këmbës shkaktojnë shumë dhimbje të forta, veçanërisht kur ato shfaqen gjatë natës. Këto ngërçe zakonisht...

Lëkura e Ashpër Nga i Ftohti – Kur Është e Rrezikshme Dhe si ta Trajtoni

Dimri është ulur këmbëkryq dhe nuk po ikën, duke u shoqëruar me temperatura të ftohta dhe ngrica. Me këto temperatura,...

Keni Këmbë të Ftohta? Zbuloni Shenjat e Problemeve Shëndetësore

Shumë prej nesh e kanë provuar të paktën njëherë një jetë ndjesinë e të pasurit këmbët akull. Ndryshimet në temperaturën...