grate shtatezena

Shtatzënia dhe Presioni i Lartë i Gjakut – Kur Duhet t’i Drejtoheni Mjekut

Presioni i gjakut i referohet forcës së gjakut që shtyn kundër mureve të arterieve, ndërsa ato transportojnë gjakun nga zemra...

Nepsi Gjatë Shtatzanisë – Një Mit apo Realitet ?

Frutat, ëmbëlsirat, çokollatat e madje edhe racionet e mëdha me patate të skuqura, janë ndër ushqimet e zakonshme për të...