konsumi i vakteve

Si Ndikon Orari Midis Vakteve në Humbjen e Peshës? Zbulojeni Këtu

Shkenca vazhdon të na tregojë se koha kur zgjedhim të konsumojmë vaktet tona mund të ndikojë në objektivat për humbjen...

Përse është i domosdoshëm konsumi i proteinave në mëngjes?

Trupit i duhet më shumë kohë për të zbërthyer proteinat dhe prandaj një mëngjes i pasur me proteina mund t’ju...