Kortizol

Ushqyerja e Nxitur Nga Stresi? Ja Përse Nuk Duhet të Ndihemi aq në Faj

Njerëzit mund të përballen me stresin në mënyra nga më të ndryshmet. Disa e përballojnë atë duke ngrënë më tepër...

6 Mënyra Efektive për të Ulur Nivelet e Kortizolit

Kortizoli është hormoni i stresit i cili prodhohet nga adrenalina. Një nivel i lartë i kortizolit mund të ketë efekte...

Pse është e Rëndësishme Ruajtja e Ekuilibrit Hormonal tek Meshkujt?

Hormone të caktuara mund të ndikojnë në pamjen dhe energjinë tuaj. Edhe pse një numër hormonesh mund të ndikojnë në...