kremi kunder diellit

Si të Zgjidhni një Krem Kundër Diellit pa Toksina të Dëmshme

Vera pothuajse ka mbërritur dhe përpara kemi sezonin e pushimeve. Duke qenë se kjo është koha kur kremrave të diellit...

Melanoma – 10 Mite dhe të Vërteta për Kancerin e Lëkurës

Kanceri i lëkurës mund të prekë këdo, pavarësisht nga ngjyra e lëkurës apo mosha. Edhe pse ekspozimi në rrezet ultravioletë...

6 Rregullat e Aplikimit të Kremit Mbrojtës Ndaj Diellit në Lëkurë

Aplikimi i kremit kundër diellit mund të parandalojë dëmtimin e pariparueshëm të lëkurës. Kremrat kundër diellit me një masë mbrojtëse...