Kujdesi per Lulet

Kujdesi i Duhur për Begonian me Gjethe të Pikturuara

Rex Begonia, e njohur gjithashtu si begonia me gjethe të pikturuara ose begonia me gjethe shumëngjyrëshe, është një bimë shumëvjeçare...

Si Të Kujdeseni Dhe Të Rrisni Lulen e Narcisit

Termi narcis i referohet një gjinie bimësh aromatike, me qepujkë që bëjnë pjesë në familjen Amaryllidaceae ose amaryllis. Si një...

10 Gabimet më të Shpeshta që Bëni në Lidhje me Bimët e Shtëpisë

Për shumë persona ritja e bimëve është një njdesi tepër shpërblyese. Në fund të fundit, është mirë të kesh një...

Lule Shqiponja – Si të Kujdeseni për ta Patur sa më Gjatë në Shtëpi

Të gjithë jemi familjarë me lulen e Shqiponjës. Prania e saj i jep bukuri dhe humor të gjithë  shtëpisë por...