KUMBULLAT E ZEZA

Vlerat e Rralla të Kumbullave të Zeza

Kumbullat janë fruta jashtëzakonisht të shijshme dhe të preferuara nga konsumatori shqiptar. Ato i gjejmë në ngjyra dhe forma të...

Vlerat Mahnitëse të Kumbullave të Zeza të Veriut – Pse Konsiderohen Thesare të Tokave Shqiptare

Kumbullat e zeza konsiderohen si një ndër thesaret më të ëmbla të Shqipërisë. Ky frut në Shqipëri rritet kryesisht në...