Kunder te Ftohures

Mjaltë Me Piper Të Zi – Kura Natyrale Kundër të Ftohurës

Duke qenë se shumica e njerëzve preken nga problemet e frymëmarrjes është e domosdoshme që të merren masa për mbrojtur...

Kura e Saktë me Çaj Mali Kundër Kollës, Ftohjeve dhe Virozave

Të ngroh organizmin dhe shpirtin por mbi të gjitha efektet e tij janë fantastike për të mposhtur virozat, gripin dhe...

Avulli I Dafinës Për Fytin, Kollën Dhe Rrugët E Frymëmarrjes

Gjethet e dafinës gjejnë përdorim të gjerë në mjekësinë popullore. Efektet e tyre mirëbërëse promovojnë shëndetin e organizmit. Por krahas...