nga AgroWeb më 31 August, 2022

5 Gjërat Që Duhet Të Dini Për Larjen e Rrobave Në 30 Gradë

A i lani rrobat kryesisht në temperaturën 30 gradë? A është kjo diçka e mirë apo ndikon në procesin e pastrimit të rrobave tuaja? AgroWeb.org ju njeh me 5 gjërat që duhet të dini për larjen e vazhdueshme të rrobave në temperaturën 30 gradë. Së pari kontrolloni etiketën e larjes Përpara se të vazhdoni më tej […]

nga AgroWeb më 8 June, 2022

A po Përdorni më Shumë Detergjent Rrobash Nga Çfarë Duhet?

Edhe pse duket e logjikshme se nëse përdor sasi të mëdha detergjenti, veshjet do të jenë më të pastra por në të vërtetë ndodh e kundërta. Sipas ekspertëve ju duhet të shmangni përdorimin e tepërt të tij, pasi shkuma e tepërt mund të grumbullohet në makinerinë tuaj dhe me kalimin e kohës të shkaktojë probleme […]